De meest effectieve manier om af te vallen

De meest effectieve manier om af te vallen

Bij ons verlies jij gegarandeerd gewicht

Wat is de meest effectieve manier om af te vallen

Ben jij ook zo klaar met het jojo-effect?

Als je dit nu leest dan weet je waarschijnlijk hoe het is om te jojoën met je gewicht. Daarom willen wij jou graag meenemen in de reis waar de kilo's eraf gaan terwijl je zo dicht mogelijk bij je eigen voedingspatroon blijft '' jouw weg''. Hier vind je de exacte manier om het bekende "jojo-effect" te voorkomen. Wij hebben de meest effectieve manier om af te vallen ontwikkeld zodat jij je blijvend zelfverzekerd kan voelen.
Wat is de meest effectieve manier om af te vallen

Esther

Zo blij mee

Ik ben in totaal 8 kilo kwijt en heb onwijs veel geleerd  hoe ik in de toekomst de kilo's weg kan houden. Na een paar weken kon ik ook andere mensen inspireren in de groep omdat ik weet hoe ze zich voelen!

1000+

Mensen gingen je voor

6+

Gemiddeld kilo verlies

Enthousiast!!
Ik heb eerst de basis cursus gedaan '' even de basis uitgelegd'' op advies van Sander en ben vervolgens gestart met de 12 weken afslankcursus. Daar ben ik week voor week meegenomen. Wauw wat ben ik  enthousiast geworden door deze groep. Elke week wordt ik super geholpen door de coach en de community!!  
demeesteffectievemanieromaftevallen
Ellen
Dankbaar
Dankbaar dat ik ben gestart. De groep is ook zo leuk, we delen ondertussen in de community groep recepten met elkaar. Dit is geen dieet waar je zomaar moet volgen wat er gezegd wordt maar juist een onwijs leuke les en reis die je samen doet.
demeesteffectievemanieromaftevallen
Mike
Niet meer onzeker
In het begin vond ik het best spannend maar na een paar weken voelde ik me op mijn gemak door hoe ze alles in elkaar hebben gezet. Ondertussen heb ik net de 12 weken afgerond en ben niet alleen 9 kilo kwijt maar heb ik een leuke groep online mensen leren kennen. Bedankt!
demeesteffectievemanieromaftevallen

Marianne

De meest effectieve manier om af te vallen

Ik durfde niet in de spiegel te kijken

Het programma is ontworpen door Sander Koman. Sander weet als geen ander hoe het is om in gevecht te zijn met het gewicht. Zelf durfde hij vroeger niet in de spiegel te kijken omdat hij onzeker was over zijn lichaam. Hij heeft alle ''wonder'' middeltjes geprobeerd maar kwam er achter dat er maar 1 manier echt werkt. Dat heeft hij door meer dan 18 jaar ervaring in de sportwereld en een voedingsdeskundige opleiding gedaan te hebben geperfectioneerd tot zijn eigen online product.
De meest effectieve manier om af te vallen

Blijf je op dieet

zodat je daarna weer kan aankomen?

Of start je met ons programma waar wij de oplossing voor jou hebben. Ons 12 weken afslank programma zorgt ervoor dat je normaal kan blijven eten  en het niet bij een appel/ei dieet moet houden of dat je het met afslankshakes moet gaan doen wat op de lange termijn nooit gaat werken.


Bij ons draait het ook niet alleen om het verliezen van gewicht. Wij gaan zelfs nog een stap  verder. We gaan je leren hoe je ervoor zorgt dat de kilo's die je bij ons verliest ook daadwerkelijk weg blijven!

Ons programma zorgt ervoor dat jij kan blijven eten

Het gaat namelijk om de balans

Hoe ziet ons 12 weken durende afslankprogramma eruit?

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met je inloggegevens. Daar vind je ons 12 weken durende afslankprogramma gemaakt door ervaren voedingsdeskundige en personal trainers.


Vanaf de eerste week tot en met de laatste week bieden wij waardevolle en gemakkelijk te begrijpen informatie, zodat je de weg gemakkelijk kunt bewandelen.


Vanaf de tweede week tot de laatste week beginnen we altijd de week met een weeg- en meetmoment. Dit dient als extra motivatie. Ook is dit de week waarin we wekelijkse recepten delen voor inspiratie, maar je mag ook je eigen eetpatroon grotendeels behouden.


In week 3 introduceren we het sporten. We hebben schema's gemaakt voor oefeningen die je thuis kunt doen of in de sportschool. Wandelen is ook een prima optie. Dit doen we zodat je meer kunt eten en tegelijkertijd fitter wordt.


Vanaf week 4 beginnen we ook met stressmanagement. Afvallen draait niet alleen om minder eten, maar is ook sterk afhankelijk van je stressniveau. Als we dat kunnen verlagen, zul je een prettiger leven hebben en meer afvallen!


Dit gaat zo door per week. Je krijgt dus alle informatie die je nodig hebt om af te vallen, wekelijkse weegmomenten, sportprogramma's (niet verplicht) en recepten.


En het mooie is dat dit allemaal in een groep gebeurt met gelijkgestemden. Iedereen heeft hetzelfde doel en iedereen is vrij om eventueel ook zelf recepten in de groep te delen.


Wil je liever alleen op jezelf focussen zonder te delen, dan is dat ook helemaal prima! Het is tenslotte jouw reis.

Door onze methode verlies jij minimaal 6 tot 8 kilo in 12 weken!

Terwijl je geen honger hoeft te lijden

De meest effectieve manier om af te vallen

Nog wat extra voordelen van onze afslankcursus 


  • Gegarandeerd gewicht verliezen in 12 weken tijd
  • De community deelt ook recepten
  • Geen hongergevoel omdat je gewoon mag eten
  • Alles beschikbaar op de telefoon, laptop of iPad
  • Na het voltooien van de 12 weken afslankcursus ontvang je een certificaat
  • Trainingsschema's voor thuis of voor op de sportschool waar je zelf uit mag kiezen
  • Het is online dus je hoeft niet op locatie te komen
  • Wekelijkse weeg en meet momenten zodat je een stok achter de deur hebt
  • Je staat niet alleen in de community want iedereen heeft hetzelfde doel
  • Je gaat leren hoe het jojo-effect zal stoppen

In de eerste weken vliegen de kilo's er al vanaf!

demeesteffectievemanieromaftevallen

Elisabeth

Doel bereikt

Mijn doel was  8 kilo eraf. Nu heb ik dat doel bereikt maar heb ik ondertussen alles geleerd hoe de kilo's weg moeten blijven. Zeker een aanrader!
Wat is de meest effectieve manier om af te vallen
€ 19.99,-
€ 9.99,- p/m

Proefperiode: 4 weken voor € 2,-

100 procent toegang

Makkelijk te annuleren

Geen verassingen achteraf en maandelijks opzegbaar

De actie is nog actief

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Let op

Vanaf 15 juli zal de prijs stijgen naar € 24,95. Deze verandering is echter niet van toepassing op nieuwe leden. Voor hen blijft de prijs € 9,99 na de proefperiode. Aarzel dus niet langer en word nu lid.