Wie ben ik

Mijn naam is Sander Koman en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sport. Echter, naarmate ik ouder werd, begon ik onzeker te worden over mijn lichaam. Het was zo erg dat ik niet eens meer in de spiegel durfde te kijken. Ik was geobsedeerd geraakt door het idee om zelfverzekerd te zijn over mijn lichaam en heb in die periode van alles geprobeerd, alle "hulpmiddeltjes" aangeraakt. Maar helaas werd mijn onzekerheid alleen maar erger en voelde ik me nog slechter nadat ik stopte met die hulpmiddeltjes.


Op mijn twintigste besloot ik het leger in te gaan, waar ik uiteraard veel sportte. Maar de onzekerheid bleef aanwezig. Na zes jaar dienst besloot ik het leger te verlaten en weer naar de sportschool te gaan. Ik startte vanuit daar mijn eigen personal training onderneming, volgde een opleiding tot voedingsdeskundige op hbo-niveau en werd ook opgeleid tot burn-out coach. In die periode was ik ook medeontwerper van een app voor personal trainers. Dit was een periode waar ik onwijs veel geleerd heb maar dit was ook een periode waar ik in een burn-out terecht kwam.


Hoe hard ik ook probeerde te trainen, ik bleef onzeker. Maar na het volgen van al die opleidingen en het opdoen van ervaring en een burn-out waar ik mee moest afrekenen, wist ik eindelijk wat ik verkeerd deed.


Dat heb ik met al mijn kennis en ervaringen samengebracht en een fantastisch online product ontwikkeld genaamd "onze reis, jouw weg". Ik wil dit graag met iedereen delen, omdat ik het iedereen gun om af te vallen en om zelfverzekerd te zijn.


Het is mij gelukt om zelfverzekerd te worden over mijn lichaam door middel van wat ik geleerd en toegepast heb.


En als het mij is gelukt, dan lukt het jou ook.